Bilder 2009

Bilderna är fria att användas av nyhetsmedia, med angivande av byline:
  • Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.
  • Högerklicka på den stora bilden och spara den på din dator.
Pristagare – Internationella hederspristagare – Jeffrey Sachs Jeffrey SachsJeffrey SachsJeffrey SachsJeffrey Sachs Nationalencyklopedin Skola – Attila Szabo och Bengt Johansson Attila SzaboBengt JohanssonBengt JohanssonAttila Szabo Nationalencyklopedin Näringsliv – Patrik Hadenius Patrik HadeniusPatrik HadeniusPatrik HadeniusPatrik Hadenius Nationalencyklopedin Offentlig verksamhet – Brottsoffermyndigheten Ulf Hjerppe - BrottsoffermyndighetenUlf Hjerppe - BrottsoffermyndighetenUlf Hjerppe - BrottsoffermyndighetenUlf Hjerppe - Brottsoffermyndigheten Nationalencyklopedin Folkrörelser/org – Snilleblixtarna i Sverige – Anna-Karin Cardell Anna-Karin CardellAnna-Karin CardellAnna-Karin CardellAnna-Karin Cardell Nationalencyklopedin Övrig verksamhet/ unik personlig insats – Mats-Eric Nilsson Mats Eric NilssonMats Eric NilssonMats Eric NilssonMats Eric Nilsson Nationalencyklopedin  

Tags:

Comments are closed.