Vad har Kunskapspriset inneburit för dig?

Det har inneburit oerhört många positiva saker. Först och främst var det ju ett erkännande och ett kvitto på att jag lyckats med något. Priset har också öppnat dörrar som gjort att jag kunnat gå vidare och fortsatt inspirera lärare.

Hur har du fortsatt din bana som kunskapsspridare? Vad händer nu?
Jag har skrivit flera nya böcker. Den senaste som blivit en hit är Russinhissen (www.russinhissen.se). Den är i första hand riktad till förskolepedagoger. Jag har också föreläst mycket utomlands. Japan, Nya Zeeland, på olika håll i Europa men också en hel del i USA där jag nu är Chair för NSTA:s International Advisory Board (National Science Teachers organisation)

Har också precis börjat medverka vid produktionen av en TV-serie för barn om kemi.

Annars är det lärarlyftskurser på Stockholms Universitet som gäller, Kreativ NO och Laborativ matematik NO.

Vill någon veta mer finns det filmklipp och tips och ideer både på NE.se och på min egen hemsida www.hanper.se .

Se klippet med Hans Persson från TV4 Nyhetsmorgon.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.